Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti tánciskolák képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Budapesti tánciskolák - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Budapesti tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 57 db
Alexandra TáncStúdió

Alexandra TáncStúdió

Az Alexandra TáncStúdió társastánc oktatással foglalkozik minden korosztály számára, csoportos, páros, illetve egyéni órák formájában, akár angol nyelven is. Szalagavató táncok, esküvős táncok betanítása egyéni igények alapján. Pilates órákkal őrizze meg egészségét és formálja alakját.

All Round Dance Tánciskola és Táncstúdió

All Round Dance Tánciskola és Táncstúdió

izenévesek, huszonévesek és felnőttek részére indítok és indítottam teljesen kezdő, középkezdő és középhaladó szintű csoportokat: * Stretching + Klasszikus Balett * Stretching + Jazztánc * Stretching + Amerikai Sztepptánc stílusokban. Egész évben van tanítás, és folyamatosan indulnak új csoportok! Kérem, hogy bátran jöjjenek el a táncstúdióba mindazok az érdeklődök, akiknek eddig nem volt lehetőségük, idejük, energiájuk elkezdeni a tánctanulást, de most úgy érzik itt az idő, szívesen megpróbálnák. Elkezdhetik a tanulást egy teljesen új csoportban vagy bekapcsolódhatnak egy már működő csoport munkájába is.

Angyalföld Balettiskola

Angyalföld Balettiskola

Az Angyalföld Balettiskolában az Ön gyermeke is megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat! A balettnek számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. A balett segítségével gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest. A balett oktatásra 4 éves kortól érdemes beíratni a gyerekeket. Ez az az életkor melytől már érdemben lehet foglalkozni a gyerekekkel, képesek az órán megfelelően figyelni, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő koreográfiákat megtanulni.

Antré Tánciskola

Antré Tánciskola

Tánciskolánk 6 különböuő mozgásforma oktatásával foglalkozik: Társastánc, Argentin tangó, Salsa, West coast swing, Izraeli néptánc, Jóga. Felnőtt, gyermek és senior csoportokat is tartunk. Angol nyelven is oktatunk. Esküvői, szalagavatós koreográfia betanítását, magánórákat, magán csoportokat is vállalunk!

Aspara Hastánc

Aspara Hastánc

APSARA HASTÁNCISKOLA - A mozgás művészete

Balett oktatás táncművésszel

Balett oktatás táncművésszel

Felnőttként akarod elkezdeni a balett tanulmányokat? Teljesen kezdő vagy? Semmi gond! Nyilvánvalóan nem célozhatod meg az Operaház színpadát, DE a klasszikus balett mozgásrendszere felnőtt korban is megtanítható, és megtanulható! - Tetszenek a balett előadások, szeretnéd Te is kipróbálni magad balett órán? - Gyermekként mindig is vágytál rá, de nem jutottál el a megvalósításig? - Más táncstílust tanulsz, szeretnéd harmonikusabbá tenni a mozgásodat? Akkor ezt már biztosan hallottad: ?a balett minden tánc alapja?! Balett oktatás felnőtteknek, ne feledd, itt nem számít életkor, testalkat, vagy előképzettség! Szeretettel várlak a felnőtt balett órákon!

Balett tánciskola

Balett tánciskola

Balett tanfolyam Budapesten a XIII. kerületben. Tedd harmonikussá mozgásodat balett tréning segítségével. A balett tréning az elmúlt 100 év alatt szinte tökéletesre fejlődött, nem túlzás kijelenteni, hogy a balett minden tánc alapja! Speciális gyakorlataival a tánchoz szükséges izmokat a leghatékonyabban és leggyorsabban lehet kifejleszteni. Nem szabad elfelejteni a biztonságot sem, a balett-rúd biztonságában, támaszkodva-kapaszkodva lehet végrehajtani a gyakorlatokat, így a táncos legfontosabb eszköze a teste és annak részei, izmok, izületek és szalagok, mind-mind biztonságban vannak.

Bolero Táncsport

Bolero Táncsport

A BOLERO Szabadidő-, Kulturális és Táncsport Egyesület (röviden - BOLERO TSE) története két fő részre osztható. A 2005 előtti és a 2005. november óta eltelt időre. A klubot 1992 elején Vörös Péter és Mantovay Viktória - a hazai versenytánc egyik legeredményesebb versenyzői és oktatói - hozták létre. Velük együtt négy pár vált ki a Pataky Művelődési Központ táncklubjából, s a maroknyi csapat a belvárosi Hild József Általános Iskolában kezdte meg működését. Az V. kerületi iskola kis megszakításokkal 1999-ig adott otthont a fokozatosan bővülő és fejlődő klubnak.

Hirdetés
Botafogo Dance

Botafogo Dance

A tánccsoport 1986-ban alakult, amely 1989-ben alakult át a mai Botafogo Táncegyüttessé. A csoport akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. Később a hangsúly áttevődött a versenyformációra és a színpadi koreográfiák előadására. Sokan kérdezik, hogy mit takar a "BOTAFOGO" név? Ha kiváncsi kattintson ide!

BTS - Budapest Táncművészeti Stúdió

BTS - Budapest Táncművészeti Stúdió

BTS - Tánciskola - A táncok iskolája. Mint a neve is mutatja, az intézmény szakközépiskolai feladatokkal és érettségi utáni szakképzéssel foglalkozik. Szeretettel várunk minden 14. életévét betöltött, illetve érettségi után álló fiatalt, aki kedvet és tehetséget érez a táncművészet iránt. Középiskolai diákjaink az iskola elvégzése után érettségit és színházi táncos szakképesítést kapnak. Az érettségi utáni 2 éves képzésben résztvevő hallgatóink OKJ-s színházi táncos minősítést szerezhetnek. Az iskola fenntartója a Stúdió Zene- és Táncművészeti Alapítvány. Az iskolát ambiciózus fiatal pedagógusok alapították, akik neves mesterektől tanulták a táncművészetet, mint például: Somogyi Tibor, Dózsa Imre, Szőnyi Nóra. A Budapest Táncművészeti Stúdió tanulói már eddig is szép eredményeket értek el, pl. Formációs Magyar Bajnokság különdíj, Budapest Fesztivál I. helyezés, a Magyar Táncművészeti Főiskola által kiírt koreográfus verseny II. díja, valamint sikeres vendégszerepléseken vettek részt Szlovákiában, Németországban, Franciaországban, Izraelben és Kínában.

Buena Vista Tánciskola

Buena Vista Tánciskola

tánciskola, tánctanfolyam, esküvő, táncoktatás,tánctanítás, tánctanár, tánc, esküvői táncoktatás, tanfolyam, oktatás, magánóra, szalagavató, nyitótánc, Gyertyafénykeringő, társastánc, koreográfia, Bécsi keringő, Angolkeringő, Palotás, menyasszonytánc, Csárdás, Tangó, Salsa, éjfélitánc, Rumba, viselkedés, kultúra, Budapest, Cha-cha-cha, latin-amerikai tánc, Rocknroll

Casablanca Táncklub

Casablanca Táncklub

A klubot 1998-ban alapította Bánkúti Ágnes. Vidám légkörű tánciskola, célja a családias légkörű, jó hangulatban zajló táncoktatás korhatárra való tekintet nélkül. Kezdőtől a haladó szintig tartunk tánctanfolyamokat Budapesten, Óbudán és Újpesten. Fő profil a társastánc, de igény szerint salsa és brazil zouk tanfolyamokat is indítunk!

Classic Tánciskola

Classic Tánciskola

Ez a lap nem csak azért jött létre, hogy tánciskolánkat, a Classic Tánciskolát bemutassa, hanem azért is, hogy a tánc világáról tájékoztasson, szórakoztasson. Az országban elsőként hoztunk létre táncos program- és TV műsor ajánlót, elsőként gyűjtöttük össze egy helyen bulik, előadások időpontjait, helyszíneit. Hogy mi az, amit még nálunk találsz? Természetesen információt rólunk, képeket, újdonságokat a tánc világából.

Creative Dance Tánciskola

Creative Dance Tánciskola

Creative Dance Tánciskola, ahol Hip-Hop, Jazz, electric boogie, new style és modern táncstílusokat tanulhatsz egy fantasztikus csapatban, és előadhatod tudásod az évvégi gálán.

Dance Promotion Tánciskola - Cheerleading (pom-pon), akrobatika, táncoktatás

Dance Promotion Tánciskola - Cheerleading (pom-pon), akrobatika, táncoktatás

A cheerleading (pom-pon) ? magyarul hajrázás, szurkolás vagy vezérszurkolás ? egy modern sportág, amely a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvözi. További stílusok: girly, new-style, hip-hop, streetdance, modern tánc. Tánciskolánkban lehetőség van mindezek elsajátítására, illetve hosszú távon versenyzési és fellépési lehetőséget is biztosítunk.

Dancestep

Dancestep

Dancestep :: Hip-hop 'n funky dance group :: Tánciskola

Tuti menü