Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti tánciskolák képes leírás: DanceWorld - Maja [2. oldal]
részletek »

Budapesti tánciskolák: DanceWorld - Maja [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Budapesti tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 57 db
DanceWorld Táncsport

DanceWorld Táncsport

DanceWorld: tánciskola, tánctanfolyamok, táncoktatás esküvőkre és szalagavatókra

DiamonDance Tánciskola

DiamonDance Tánciskola

A DiamonDance Tánciskola 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy minél több helyre, minél több érdeklődőnek eljuttassa a tánc örömét, megismertesse a tánc kultúráját, hasznát, továbbá népszerűsítse azt. Mindenki számára elérhető és megérthető szinten oktatjuk a különböző táncokat. Oktatott táncok: Latin tásrastánc, Standard társastánc, Latin versenytánc, Standard versenytánc (normál, senior,szingli párkereső csoport), Salsa NewYork Style, Gyermek Jazz-Balett

Felnőtt balett tanfolyam Budapest

Felnőtt balett tanfolyam Budapest

A klasszikus balett az a művészeti ág, amely feszes bájával menthetetlenül szerelmessé tesz magába, még a módszertanát is áthatja az a varázslat, melytől könnyen megszédül az elme. Az egész olyan, mint egy bódító édes illat, amely bűvösen tehet kortalanná és örökké emberi vágyakat, szépségeket... A balett tanfolyamon megtanulhatjátok a klasszikus balett alapjait, a helyes testtartást, a harmonikus mozgást. A balett oktatás alaposan felkészít, hogy az órarend szerinti balett tanfolyamok óráiba, az alapvető balett mozdulatok és kifejezések birtokában, magabiztosan tudjatok bekapcsolódni.

Fenomén TáncSport

Fenomén TáncSport

Egyesületünket 2002 januárjában alapítottuk azokkal a táncosokkal és szülőkkel, akik úgy döntöttek, hogy az általam képviselt szakmai elképzeléseknek megfelelően kívánnak a versenytánc területén együttműködni. Kezdetben tagjaink más egyesületekből átigazolt táncosok, versenyzők (főként Happy Dance Tse., Oktogon Tse., Modern Se.) voltak, akiket megérintett a közösségépítést, az egyénre szabott fejlesztés fontosságát, a tánc iránt szűnni nem tudó lelkesedést, szakmai fejlesztést, fejlődést előtérbe helyező hitvallásunk, ha úgy tetszik filozófiánk . Az eltelt néhány év alatt létszámunk saját tanítványok, versenyzők kinevelése révén is folyamatosan bővül. Közös, összehangolt munkánknak köszönhetően versenyzőink kiemelkedő eredményeket mondhatnak magukénak. Az eredményesség azonban az éremnek csupán az egyik oldala, az alkotó, egymást inspiráló, a kihívásokat kereső egyénekből álló baráti, élményt adó közösség pedig a másik.

Flow studio hip-hop tánciskola Budapest

Flow studio hip-hop tánciskola Budapest

A tánciskola 2012 szeptemberében kezdte meg működését FLOW studio néven. A modern tánc szinte minden ágával foglalkozik, beleértve a színpadi és főleg az utcai táncstílusokat (lyrical, locking, new style, house, popping, krump, old school hip-hop, stb?). A tánciskola különlegessége, hogy nem az említett stílusokra specializált órákat tartanak, hanem a tánctudás és a tánccal töltött évek, és barátságok alapján szervezik csoportokba tanítványokat, így minden csoport, mindenféle tánccal foglalkozik, ezzel biztosítva a változatosságot. Itta közösség építése és a tánc szeretete a legfontosabb.

Goldance tánciskola

Goldance tánciskola

A goldance tánciskola budapesti helyszínei, jelenleg a VIII, IX, X, XI, XIII kerületben

Gyermek balettiskola Budapest

Gyermek balettiskola Budapest

Balett gyerekeknek Budapest több kerületében. A gyermek balett oktatás, a gyermekek életkorához és tudásszintjéhez igazodik, képzett gyermek balett tanárok vezetésével. 4-6 éves korig balett előkészítő és esztétikus testképzés. 7-10 éves korig gyermek balett I.-es, és 11-14 éves korig gyermek balett II.-es szintű órák, az életkori sajátosságnak megfelelő oktatás. Mit adhat gyermekének a balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A balettiskola helyszíneink kiválasztásánál, figyelembe vesszük a közlekedési lehetőségeket, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők.

Happy Feet Tánciskola

Happy Feet Tánciskola

Köszöntelek a Tánciskola oldalán! A Happy Feet Tánciskola egy olyan hely, ahol megismerkedhetsz a latin-amerikai táncok lendületével, izgalmával és elsajátíthatod a társastánc minden lépését. Amit az iskola kínál: - Csoportos órák - Magánórák - Esküvői táncoktatás - Szalagavatói táncok tanítása - Bemutatók, fellépések Ha a tánctanulás mellett fontos neked a jó hangulat és a fiatalos lendület, akkor itt helyed, hogy a táncparkett ördöge légy.

Hirdetés
Hip Hop Tánciskola

Hip Hop Tánciskola

A tánciskolában megtanulhatjátok a Hip Hop tánc, legmodernebb mai stílusát a HipHop New Style stílust. A Hip Hop tánc manapság ugyan úgy jelen van az utcán, mint a tánciskolákban. Valakinél ez egyik formája a szórakozásnak, valakinél az egész életét meghatározó, kultúra lesz. Várunk az órákon, éld át velünk a Hip Hop tánc élményt! Hip-Hop Tánciskola, Hip Hop Budapest a világbajnok BLT együttes egyik vezetőjével, Horváth Zoltánnal. Hip hop tánciskola, Hip hop Budapest, hiphop tánc a XIII. kerületben, a Kék Metró Forgách utcai megállójánál. Közvetlen a salsa iskola mellett, kiváló parkolási lehetőség.

Indigó Pince Klub

Indigó Pince Klub

Az Indigó Pince Klub weboldala.

Jókai Táncklub

Jókai Táncklub

Budapest egyik legszebb helyén a Svábhegyen, ősfákkal teli parkban, patinás villaépületben működik a Jókai Klub, amely 2001 -től ad otthont a B.V.S.C Jókai Táncklub táncosainak. Az egyesület elődjét a- Jókai Táncklubot -1989-ben Faluhelyi Ferencné - Magdi néni - alapította aki elsősorban a tánc iránti szeretetet és a táncban rejlő szépséget próbálta tanítványainak megmutatni. Az évek folyamán igen sok kiemelkedő és sikeres táncost nevelt fel, akik a mai napig nem tudtak elszakadni ettől a műfajtól. Az egyesületünknek elsődleges célja, hogy a táncosokat megtanítsuk a tánc szeretetére, az egymás iránti tiszteletre, és mivel klubként működünk, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy egymásért is dolgozzunk és együtt tudjunk örülni a sikereinknek is. A versenyekre való felkészüléshez sokszor áldozatot is kell hozniuk a tanítványainknak, mivel a táncosaink főként középiskolások és egyetemisták, akik a sok iskolai elfoglaltság mellett vállalják a heti többszöri edzést, sok esetben több órás utazás árán is. A mi kis "csapatunk" egy összetartó és lelkes kis közösség, ahová szívesen fogadjuk be a tánc és a versenyzés iránt érdeklődőket. Szeretettel várunk mindenkit.

Kis Ildikó Gyerektánc Iskolája

Kis Ildikó Gyerektánc Iskolája

Szeptemberben folytatódik a már 6 éve működő tánctanfolyam gyerekeknek Kis Ildikó táncmester vezetésével. XVI.Erzsébetliget,Bökényfö ldi út 27.MLTC Sportklub tornaterme. 16.00-17.00 ovistánc-manótánc:4-6 évesek; 17.00-18.00 7-10 évesek. Táncelőkészítő gimnasztika,balett alapok,jazzbalett,színpadi táncok,divattáncok,diszkótánc,High School Musical és Hanna Montana koreográfiák,hastánc... 4800Ft/hó. Szí npadi fellépések,táncbemutatók,nyári napközis tánctábor! Jelentkezni,érdeklődni:Kis Ildikó táncmester 003670-36-34-967. www.kisildiko-gyerekt anc.blogspot.com

Kolibri TSE

Kolibri TSE

1993. február 8-án hét emberrel megalakult a Kolibri Tánccsoport Piliscséven. A gyorsan fejlődő csapat 2001-től egyesesületként folytatta tevékenységét. A környező településeken végzett kultúrális-, sport- és nevelőmunkánk elismeréseként az egyesület azonnal a legmagasabb közhasznú fokozatot érdemelte ki. Új formájában csapatunk szerteágazó tevékenységbe kezdett:

Maja Tánc- és Mozgásstúdió

Maja Tánc- és Mozgásstúdió

Nálunk: - Teljesen új, gyönyörű környezetben, színvonalas tanárok, koreográfusok segítségével sajátíthatod el a neked tetsző táncokat és mozgásformákat. - Jó hangulatban edzheted, formálhatod testedet, amitől lelked is örömtáncot fog járni. - Egy tucat mozgásfajta közül válogathatsz, hogy biztosan megtaláld a számodra legideálisabbat. - Mindig van tejkaramella a pulton :)

Tuti menü