Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti tánciskolák képes leírás: Miami - T klub [3. oldal]
részletek »

Budapesti tánciskolák: Miami - T klub [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Budapesti tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 57 db
Miami New Style Hip Hop tánciskola

Miami New Style Hip Hop tánciskola

New Style Hip-Hop tanfolyamok: Hip Hop oktatás világbajnok tanárral, teljesen kezdőtől a versenyzői szintig. Azok az új irányzatok tartoznak ide, melyek az elmúlt néhány évben jelentek meg, és igyekeznek különböző technikát (ami főként a jazz műfajából, és a klasszikus balettból merítenek) beleszőni a táncba.

Miami Salsa Club Salsa tanfolyamok

Miami Salsa Club Salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamainkon megismerkedhettek, a nemzetközi táncvilág egyik legismertebb és legnépszerűbb SALSA stílusával az LA Salsa-val. Ez a stílus kifinomult és elegáns, amely az amerikai (USA) nagyvárosok latin negyedeiben, és tánctermeiben fejlődött tökéletesre. Salsa tanfolyam a Miami Salsa Club salsa tanárával és táncosával. Stílus, elegancia, szenvedély, ez az amerikai salsa világa! Salsa oktatás több szinten, párban és pár nélkül is! Szeretettel várunk az órákon!

myBoogie - Az Én táncom ...

myBoogie - Az Én táncom ...

A myBoogie a boogie-woogie (magyarosan bugi-vugi) tánc oktatásával, népszerűsítésével foglalkozik. Ha Boogie-woogie, akkor myBoogie! Tapasztalt, de fiatal oktatópáros, vidám és könnyed órákkal várja a rock and roll, a blues, a jazz és a swing zene szerelmeseit. Igen, a boogie nagyon sokféle zenére táncolható. A honlapon találsz táncleírást, összehasonlítást, videókat és minta-zenéket. Minden, ami a tánc megismeréséhez szükséges. Ha végigolvastad, garantáltan kedvet kapsz hozzá, így megtalálod a frissen induló tanfolyamokat is.

Nyári napközis tánctábor

Nyári napközis tánctábor

Kis Ildikó táncmestre 5. évetart tánctábort gyerekeknek. Augusztus 16-19. Helyszín: Bp.XVI. Erzsébetliget, Bökényföldi út 27. MLTC Sportklub. 08.00-16.30 óráig. Ebéd, uzsonna, üdítő. Napi 4 táncóra: High School Musical és Hanna Montana koreográfiák, hastánc, divattáncok,musical részletek. Ebéd után 14 óráig: udvari játék, Ki mit tud, smink és fodrászverseny, vetélkedők. 12000Ft Érdeklődni, jelentkezni: 003670-36-34-967

Oktogon Tánc Centrum

Oktogon Tánc Centrum

tánc, tánciskola, tánctanfolyam, tánckurzus, tanítás, oktatás, tánctanár, táncoktatás, táncpedagógus, gyermek, gyerek, felnőtt, táncstílus, magánóra, afro, afro jazz, argentin tangó, art jazz, balett, boogie-woogie, flamenco, hip-hop, jazztánc, művészi torna, hastánc, hobby rocky, hobby rock and roll, hobby rock'n'roll, R&, salsa, merengue, sztepp, street dance, street jazz, swing, lindy-hop, társastánc, versenytánc, funky, ír sztep, modern jazz, rendezvény, buli, terembérlés,tánctábor,tengerparti tánctábor,tánctábor 2007

RubinDance Táncsport

RubinDance Táncsport

Egyesületünk elsősorban latin-amerikai és standard táncok oktatásával foglalkozik. A táncórákon táncosaink számos divattánccal (salsa, rock&oll, madison, merengue, blues, stb.) is megismerkedhetnek. Az oktatás több szinten (kezdő, középhaladó, haladó), több korcsoportban folyik, központi helyen, Budapesten, a IX. kerületben.

Salsa Con Timba

Salsa Con Timba

A Salsa Con Timba Tánciskola rendszeresen indít kezdő kubai salsa tánctanfolyamot Óbudán, illetve a Kökinél. Gyere a lakóhelyedhez legközelebbi órákra, szerezz új barátokat, és tanulj meg úgy táncolni, hogy a bulikban is jól érezd magad! Filozófiánk: a csoportokban a fanatikusok és a hobbisták, a fiatalok és az idősebbek, sőt még az ellenkező neműek is remekül megértik, segítik egymást a tánctudás elsajátításában. Táncolni boldogság, legfőbb igyekezetünk, hogy már a megismerés útja is örömteli időtöltés legyen.

Salsa Mojito - Kubai salsa

Salsa Mojito - Kubai salsa

Salsa mojito - Mit tanítunk? 1. Kubai Salsa Amit ma Salsa néven ismerünk, több évszázados zenei és kulturális lerakódás eredménye. A Salsa kialakulása mélyen a latin-amerikai és karib társadalom történetében gyökerezik. A "salsa" szó jelentése "szósz", "íz", "fűszer", ami a különböző ritmusok keveredésére utal, ugyanis a "Salsa" elnevezés eredetileg magára a ritmusra vonatkozott. Sokan - nem ismerve a "Salsa" szó valódi jelentéstartalmát - a táncot is Salsának nevezik, így egyre inkább ez az elnevezés terjed a világon. A Salsa zenéje A Salsa nevének valódi jelentéstartalma mára elhomályosult. A köztudatban a tánc elnevezéseként él, pedig eredetileg a Salsa azt a rendkívül összetett, sokrétű zenei stílust jelentette, melynek kialakulása a XVI. századra nyúlik vissza. Arra az időszakra, mikor megkezdődött az afrikai feketék (szklávék) behurcolása Latin-amerikába. A szklávék a rabságban is megőrizték és gyakorolták rítusaikat, vallási - mágikus szertartásaikat. Népdalaiknak két alapformája volt: a vallási és a világi dalok, melyek témája a közösség múltjából és jelenéből építkezett. Hangszereiket hím- és nőneműnek tekintették, s tisztelték testüket, lelküket. Legj

Hirdetés
Salsa Oktatás

Salsa Oktatás

A Goldance Tánciskola több budapesti helyszínen teszi lehetővé a salsa tanulást, fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Tapasztalt, jól felkészült tanáraink tudják, hogyan épül fel egy jó Salsa óra, segítségükkel könnyedén és élvezetesen tanulhatsz táncolni. Tánciskolánk több éves tapasztalattal rendelkezik a salsa oktatás terén. Az évek során a salsa oktatás felépítését egyre hatékonyabbá tettük, ma már a legkülönbözőbb tanulók is a lehető leggyorsabban tanulhatnak nálunk salsázni. Hiszünk a salsa erejében, a karibi ritmusok feltüzelik testedet és lelkedet egyaránt, egy egészen különleges kifejezése lehet ez önmagadnak. A salsa sport, művészet és társasági élmény egyben.

Salsa tanfolyam Mihálovits Évivel

Salsa tanfolyam Mihálovits Évivel

Mihálovits Évi salsa tanár és táncos vagyok, Budapesten a Miami Salsa Club vezető tanára. A Salsa tanfolyamaimon megismerkedhetsz a világ egyik legismertebb és egyik legnépszerűbb SALSA stílusával az L.A. Salsa-val. Ez egy kifinomult és elegáns stílus, szenvedélyes és mégis elegáns! Ez a stílus az amerikai nagyvárosok latin negyedeiben, és tánctermeiben fejlődött tökéletesre. Stílus, elegancia, szenvedély, ez az amerikai salsa világa! Salsa tanfolyamok több szinten, párban és pár nélkül is! Szeretettel várlak az órákon!

Senior Tango Klub - argentin tangó tanfolyamok

Senior Tango Klub - argentin tangó tanfolyamok

Tangó tanfolyam szervezése idősebb korosztálynak, felső korhatár nélkül a Senior Tangó Klubban!Argentin tangó tánc tanuláshoz, kellemes időtöltéshez, kikapcsolódáshoz várjuk a tangó irán érdeklődő hölgyek és urak jelentkezését.Senior argentin tangó tanfolymunkat Budai László argentin tangó világbajnok új tánciskolájában, a BudaiTangoClubban tartjuk Budapesten, a Hősök teréhez közeli, VI. kerület, Szondi utca 98/B. szám alatt.Igény esetén segítünk tangós táncpartner keresésében.Az idősebb korosztályból érdeklődőknek a figyelmébe ajánljuk Dr.Nyéki Gabriella Tangó és dió című új könyvét, amely az Alzheimer kór elleni küzdelem Világnapja alkalmából jelent meg.Érdekes ismereteket kaphatnak a tangó és a táncterápia rendkívül kedvező élettani hatásairól.A tangó és a tánc egyedülálló módon járul hozzá egészsége megőrzéséhez,jelentősen csökkenti az időskori demencia kialakulásának kockázatát és segít megőrizni lelki és testi kondíciónakat.Minden táncolni vágyónak ezért jó szívvel ajánljuk az argentin tangót, amely a kellemes időtöltésen, a jó társas kapcsolatok kialakításán túl jelentősen hozzájárulhat az Ön egészségének megőrzéséhez is!Szeretettel várjuk Önt is a Senior Tangó Kluibban!

Sissy Dance

Sissy Dance

gyerektánc, gyermektánc, gyerektánc oktatás, gyermektánc oktatás, gyerektánc tanulás, gyermektánc tanulás, tánc tanulás

Spicc and flex TSE

Spicc and flex TSE

spicc and flex, jazzbalett, showtánc, táncegyüttes, IDO, tánctanulás, tánc

Street Dance tánciskola

Street Dance tánciskola

Street Dance tánctanfolyamok: Street Dance táncoktatás teljesen kezdőtől a haladó szintig. Felnőtt (14-35 éves) és Junior (10-14 éves korig) korcsoportoknak. Azokat várjuk, akik elhatározták, hogy komolyan meg akarnak tanulni táncolni, később fellépéseken, versenyeken, esetleg klipekben is szeretnének szerepelni. Street Dance, Hip Hop, Electric Boogie, Popping, Locking, oktatás Budapesten a XIII. kerületben, Streetdance tanfolyamok a Kék metró Forgách u. megállónál.

Supernova dance

Supernova dance

Táncosaink már 15 éve az ország élvonalához tartoznak. Több műfajban és korcsoportban évente rendszeresen elnyerik az első, második, harmadik és különdíjakat. A Táncpedagógusok Országos Szövetsége a Supernova Táncegyüttesnek a Kiváló Együttes-cím arany fokozatát adományozta. A Supernova Majorett Együttes 1999-ben Franciaországban - europarádén - Európa I.-díjat és koreográfusi különdíjat kapott.

T-klub Tánciskola

T-klub Tánciskola

A tánc talán az a közös emberi nyelv, amit a világon mindenhol megértenek. A tánc és annak szeretete valószínűleg egyidős magával az emberrel, sőt egyes kutatók még ősibbnek gondolják ennek eredetét, hiszen az állatok is végeznek különböző párzási rituálékat, táncokat. Az azonban biztos hogy elődeink már az őskorban is előszeretettel mozogtak különböző ritmusokra, bár ezeknek a táncoknak még főleg vallási szerepe volt. Ma már a tánc vallási töltete kevésbé dominál és ezen testmozgás főleg az örömszerzésről szól legyen szó akár a táncról, mint művészeti ágról, akár mint szombat esti kikapcsolódásunkról. Ahhoz azonban, hogy a táncban valóban örömünket leljük és a parketten való mozgás ne szégyenletes kínszenvedés legyen számunkra nem árt ha elsajátítjuk az alapokat és fejlesztjük kicsit ritmusérzékünkön is. A T-klub Tánciskola Budán, szeretettel várja mind a kezdő, mind a haladó jövendőbeli diákjait, akik szeretnék elsajátítani valamely társas-vagy egyéni tánc fortélyait.

Tuti menü