Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti tánciskolák képes leírás: Tánciskola - Utcai [4. oldal]
részletek »

Budapesti tánciskolák: Tánciskola - Utcai [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Budapesti tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 57 db
Tánciskola Budapest

Tánciskola Budapest

Társastánc és latin tánc oktatása a kezdőtől a versenyző, hobbi kategóriáig. Versenyzőink nagy sikereket érnek el országos szintű versenyeken. Hobbi órákra több éve táncoló párok járnak, akik érdekes koreográfiákat tanulnak. Tánciskolánk órarendjében található salsa és zumba óra is. A sikeres tánc előadásához szükség van megfelelő erőnlétre, ezért pilates órákat is tartunk. Esküvői és szalagavató táncok betanítását vállaljuk külső helyszíneken. Rendezvényeken profi táncbemutató rendelhető nálunk tanító tánctanároktól.

Táncláz Tánciskola

Táncláz Tánciskola

Táncláz Tánciskola-Budapest. Szeretsz táncolni? Megtanulnád az alapvető lépéseket, hogy bátran beállhass bármelyik buliban táncolni? Hidd el, nálunk megtalálod amit keresel! Táncoktatás a belváros több pontján. Társastánc(standard és latin-amerikai táncok), salsa, rocky, boogie-woogie, west coast swing, esküvői táncoktatás, szalagavató táncok betanítása, rock and roll, pilates, gyerekcsoportok, senior társastánc és még sok más? Látogass el weboldalunkra és tekintsd meg legfrissebb akcióinkat még ma!!!

Tília Tánc- és Mozgásstúdió

Tília Tánc- és Mozgásstúdió

A budapesti belváros legújabb, igényesen kialakított táncstúdiója légkondicionált termekkel, csúcsminőségű hang- és fénytechnikával. Latin- és társastánc tanfolyamok, aerobik és egyéb mozgásformák színesítik az órarendet! Folyamatos nyári nyitva tartással, képzett tanárokkal, vidám környezetben várja a mozogni vágyó felnőtteket és gyermekeket a rendezvények minőségi helyszíneként is szolgáló Tília Tánc- és Mozgásstúdió. Csatlakozz óráinkhoz a Citrom, Mangó vagy a Málna teremben és táncolj, mozogj velünk!

Tornádó Dance School

Tornádó Dance School

A Tornádó Dance School növendékei a New-York-i showtánccal ismerkedhetnek meg. A koreográfiák a showtánc és a hip-hop elemeit ötvözik. Ezenkívül a táncosok megismerkedhetnek a 80-as, és a 90-es évek táncaival is. Iskolásoknak szalagavató, illetve más rendezvényre való felkészítést, és koreografálást is vállalunk! Tanulóink tagsági kártyát kapnak, melyen mind a tanuló/szülő, és mind a tanár nyomon követheti az aktuális hónap befizetésének időpontját. (A tagsági kártya pótlása elvesztés esetén 1000Ft) Minden táncos egy vizsgagála keretén belül mutathatja meg egész éves tudását, mely egy komplett táncos show-t jelent. Ezen túlmenően iskolánk törekszik arra, hogy tanulói minél több színpadi bemutatón mutathassa meg tudását.

TrendyDance Tánciskola

TrendyDance Tánciskola

Szeretettel üdvözlöm az oldalamon. Nevem Urbancsek Katalin. Köszönöm, hogy kíváncsi rám. Nem szeretném túlságosan untatni az életemmel, de talán ha elolvassa ezt a lapot, már nem leszek teljesen idegen önnek és szívesebben fog eljönni tánciskolámba tanulni vagy csak szórakozni. Már kisgyermek koromtól érdekeltek a finomabb sportok, a zene, tánc, próza- és vers mondás ... , kerestem a számomra legvonzóbbat. Foglalkoztam szertornával, tanultam gordonkázni, énekelni, ... majd találkoztam a versenytánccal. Hamarosan rájöttem, hogy számomra a tánc adja a legnagyobb örömet. Sok versenyt nyertünk a partneremmel, míg egy országos győzelem után úgy döntöttünk, hogy most már vége a szép gyermekkornak és a családépítés következik.

Utcai Táncok Egyesület

Utcai Táncok Egyesület

Utcai táncok oktatása KEZDŐK és HALADÓK részére az Utcai Táncok Egyesület tanáraival MINDENKINEK! Ugyanitt havonta intenzív kurzusok, nyári- és téli edzőtáborok, táncfilm-klub és egy jó baráti társaság!

Tuti menü