Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hastánc oktatás Budapesten képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Hastánc oktatás Budapesten - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Hastánc oktatás Budapesten
Keresés
Találatok száma - 17 db
1001 Éjszaka Hastánc Stúdió

1001 Éjszaka Hastánc Stúdió

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor szeretne rálépni egy olyan útra, ami átváltoztatja, felfedezheti saját nőiességét, és megszépülhet. A belső szépség benned is ott van. Küldetésem, hogy ezt mások számára is láthatóvá tegyem. Hastánctanárként az évek során nők százait láttam megszépülni, kiteljesedni a tánciskolámban. Amikor a színpadon látom a haladó tanítványaimat, és nézem a sugárzó nőiességet, a kecses, légies mozgást, a csábos mosolyokat, időnként eszembe jut, hogy milyenek voltak kezdőként. Öröm számomra, látni a táncosaim sikerét, és tudni, hogy az évek alatt kidolgozott tanítási módszerem működik. Sajátítsd el nálunk a szépség művészetét az 1001 Éjszaka Hastánciskolában!

Angyalsziget

Angyalsziget

angyal,angyalsziget,angyal-sziget,ezo,ezoterika,ezoteria,ezotérika,ezotéria,meditálás,meditáció,meditál,szín,szin,színek,szinek,színgyógyász,szingyógyász,színgyógyítás,szingyógyitás,színgyógyászat,szingyógyászat,színorvoslás,gyógyász,gyógyít,gyógyító,gyógyítás,öngyógyító,öngyógyítás,természetgyógyász,természetes,természtgyógyászat,színgyógyászat,színek,gyógyulás,gyógyul,gyógyuló,lélek,lelkek,lélekgyógyítás,lélekgyógyító,lélekgyógyász,lélekgyógyászat,médium,közvetít,közvetítő,aura,aurafotó,aurafofo,aura-foto,auraphoto,aura-photo,aura-fotó,fotózás,aurafotózás,aura-fotózás,csakra,csakrafotó,csakrafoto,csakrafotózás,csakra-fotó,csakra-fotó,csakra-fotózás,lelki,karma,karmaoldás,karma-oldás,oldás,jóga,joga,yoga,yóga,tanfolyamnoktatás,jógatanfolyam,jógaoktatás,jóga-tanfolyam,jóga-oktatás,yogatanfolyam,yoga-tanfolyam,yoga-oktatás,yoga-oktatás,galéria,képgaléria,kiállítás,képkiállítás,festmény,festmény.galéria,festménygaléria,festménykiállítás,gyertya,személyesgyertya,személyes-gyertya,személyes gyertya,gyertyák,üveg,üvegfestés,üvegfestő,festett üveg,szellem,szellemi,műhely,szellemi műhely,művész,művészet,meditációs művész,meditációs művészet,művésznap,meditációs művésznap,előadás,előadó,el

Angyalszív

Angyalszív

Életünk minden pillanata megismételhetetlen, ezért rendkívüli fontossággal bír! Rohanó világunkban gyakran megfeledkezünk erről. Ha nagy ritkán mégis foglalkoztat ez a gondolat, eszünkbe jut az is, hogy az adott helyzetet talán legjobb volna gyorsan megváltoztatni. Ám, hogy a változás folyamatát miként is indítsuk el életünkben, vagy hogy ehhez a komoly döntésünkhöz hol kaphatunk megfelelő segítséget, az a legtöbb esetben nem egyértelmű számunkra. Hasonló tapasztalatok, érzések és a már megélt csodák megmutatásának a vágya vitt bennünket is az úton, mely végül oda vezetett, hogy 2005. tavaszán megszerveztük az Angyalszívet.

Celli tánciskola

Celli tánciskola

Hahn Celesztina hastánc oktatás, Orientális tánc, kiadó táncterem

City Dance Club

City Dance Club

Belvárosi Tánciskola Budapest

Diana Oriental Dance - Szabó Diána hastáncművész

Diana Oriental Dance - Szabó Diána hastáncművész

A hastánc egy olyan mozgásforma, ami minden nőben felszabadítja a bennük rejtőző női energiát. A hastánc, mint minden művészeti ág, az önkifejezés fontos eszköze; a nőiesség kifejezésének és megélésének a táncműfajok közül pedig talán ez a legjobb módja. A hastánc tanulása segít megismerni a testünket, előadása pedig kifejezni magunkat. A táncban kortól és testalkattól függetlenül bárki magára találhat, mivel a hastánc improvizatív jellege miatt előnyben részesíthetjük az olyan mozdulatokat, melyekről úgy érezzük, jobban állnak nekünk, így kihangsúlyozhatjuk előnyös tulajdonságainkat. A táncolás teret ad érzelmeink, hangulatunk kifejezésének; segítségével harmóniába kerülhetünk önmagunkkal. Az ebből fakadó önbizalom pedig megmutatkozik a kisugárzásunkban is. Az improvizatív jelleg miatt a hastánc lehetőséget ad saját táncstílusunk kialakítására, és ha nem szórakoztatni szeretnénk vele, módot ad a meditatív magunkba mélyülésre is. A hastánc egy a nőiséggel. Tele van érzékiséggel, örömmel, szenvedéllyel, tűzzel, kecsességgel. Felszabadítja azokat az energiákat, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy megéld a saját nőiséged, és egy olyan testi-lelki harmóniát, ami egész megjelenésed

Ghawazee Karaván hastánc csoport

Ghawazee Karaván hastánc csoport

A Ghawazee Karaván hastánc csoport honlapja

Hirdetés
Mahasti

Mahasti

Mahasti, A Mahasti hastáncintézet táncóráival kapcsolatos információk

Noorah Khalifa Együttes

Noorah Khalifa Együttes

Khalifa együttes Egyiptomban, Tunéziában, Budapest, Gödör Klub. Fotók és videók a buliról

Nut Csillagai hastánc

Nut Csillagai hastánc

NutCsillagai - Fazekas Ágnes - hastánc csoport

Shaba hastánc iskola

Shaba hastánc iskola

Shaba Oriental Art - hastánc, orientális tánc stúdió, belly dance oktatás

Sirin hastánc

Sirin hastánc

Egyiptomi táncot tanítok, középhaladó szinttől a kellékek helyes használatát is, mozgás közben. (pl.:fátyol, kard, ujj-cintányér, bot, gyertya, csörgődob, legyező)

Százxszép hastánc

Százxszép hastánc

hastánc százszorszép százxszép,tvn,free,ingyenes,tarhely,mail,nospam,novirus,freemail,web,freeweb,webhosting,hosting,tvn.hu,tvnmail

Vitális Anna Hastánc Klubja

Vitális Anna Hastánc Klubja

Gyermekkorom óta imádom a táncot és a zenét, a könnyű és a nehéz műfajokat is. Táncoltam néptáncot, versenytáncot, jazzbalettet és klasszikus baletett is. 1979-ben felvettek a Maxim Revüszínházba, ahol megtanultam a színpadi tánc (szórakoztató műfaj) alap és profi elemeit és etikáját. 1984-ben Ori vizsgát kaptam, hivatásos táncos engedéllyel rendelkezem. 1985-ben az első csoporttal indultunk Törökországba, ahol beleszerettem a hastánc csodáltos műfajába. Utána Szíriába mentünk, ahol már nemcsak néztem, hanem megtanultam és fel is léptem, mint hstáncos is. Itthon 1988 májusában mutattam be a hastáncot és mivel nagy sikere volt, továbbtanulni és dolgozni még egyszer kimentem Szíriába. Utána Libanonba utaztam, szintén dolgozni és tanulni. Szerencsére nagyon jó nevű, jó táncosokkal tudtam együtt dolgozni és rengeteget tanulni tőlük. Itthon 1995 óta tanítom a hastáncot, de a mai napig tanulok tovább. A modern táncoktól kezdve a Raks sharki, a népi tánc, a Tribal és a Gothic stílusokon át terjed a repertoárom. Versenyeken eredményes tanítványaim mindig az elsők között vannak, amire nagyon büszke vagyok:

Yasmina

Yasmina

Yasmina hastánc iskola. Belly dance hastánc oktatás - tanfolyam és tábor. Hastánc fellépések, műsorok és előadások az orientális tánc, törzsi tánc kedvelőinek.

Tuti menü