Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hastánc oktatás vidéken képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Hastánc oktatás vidéken - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Hastánc oktatás vidéken
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alba Regia

Alba Regia

Alba Regia Táncegyesület, Táncegyüttes, Táncház, Székesfehérvár.

Arabica hastánc

Arabica hastánc

hastánc, tánc, arabica , rétság, fellépés, arab arabica rétság magamrol timi thisa fellépés tánc videó fórum

Dunyana (Szeged)

Dunyana (Szeged)

Tradicionális egyiptomi hastánc és arab folklór táncok oktatása és fellépések vállalása. Várunk szeretettel Téged is, ha szeretnél picit kiszakadni a hétköznapokból és Önmagad lenni! :) Fűszerezd meg az ünnepi alkalmakat hastánc előadással! Az oldalt rendszeresen frissítem, igyekszem minél több hasznos cikket, dalszöveg fordításokat, videókat, linkeket megosztani!

Fashion-Dance - Érd

Fashion-Dance - Érd

Tánc Stúdió, Érd központjában!Társastánc, Salsa, Versenytánc, Szalagavatói táncoktatás, Esküvői táncoktatás, Hastánc, Klasszikus Balett, Testtudat-Testképzés...! Várunk szeretettel mindenkit Érden, a Fashion-Dance Tánc Stúdióban! Egészség, Mozgás, Tánc...

Indzsi Deniz - Pécs

Indzsi Deniz - Pécs

Pécs tánc, Pécs hastánc, Gyöngyszemek, Inci Taneleri, indzsi táneleri, Indzsi, Indzsi Deniz, hastánc fellépés, táncosok, Baranya hastánc, török hastánc, indiai hastánc, andalúz hastánc, afro hastánc, keleti környezet, hastánc tanár, hastáncoktató, hastánc oktató, Törökország, hastánc óra, hastáncóra, hastánc csoport, hastáncegyüttes, hastánc tanítás Pécs, hastánc oktatás Pécs, hastáncoktatás Baranya, hastáncoktatás Pécs, hastánctanítás Pécs, hastánc tanulás, IH hastánc, Ifjúsági Ház hastánc, Táncoló Egyetem, Táncoló Egyetem hastánc, hastánc Guiness, hastáncrekord, asszonycsoport, hastánc, orientális tánc, Mezdeke Pécs, hastánc workshop, dobszóló, fátyol, darbuka, dob, ujjcin, díszpárna, hastánc stúdió, hastáncstúdió, Indzsi Deniz hastánciskola, Centrum Wellness

Luna - Veszprém

Luna - Veszprém

A "luna" szó jelentése: hold. Az arab kultúrában az éjszaka, a hold mindig a szépséges nőt szimbolizálja. A kedvest, a szeretett nőt, akiért a férfiak az életüket is odaadnák. A hastánc a legősibb női tánc, több ezer éve él az emberiség kultúrájában. Termékenységi táncként indult, s hosszú fejlődésen ment át, mire eljutott mai formájáig. A hastánc szót hallava legtöbbünknek a varázslatos Kelet misztikus világa jut az eszünkbe. A lírai arab és török zene dallama, a dobok hipnotikus ritmusa, a táncosnő lágyan hullámló, kígyózó mozdulatai, egy libbenő fátyol, egy igéző női szempár ma is elvarázsol mindenkit. Táncunkkal szétsugározzuk a "karunát", az anyai feltétlen szeretetet, amit érintésként, gyöngédségként, érzékiségként, erotikaként élünk meg. Szépséggel, harmóniával töltjük meg mai zaklatott világunkat. Számunkra örömet jelent, ha csak egy rövid időre is, de elkalauzolhatjuk nézőinket a csodák kertjébe.

Shilla és a Habybi Tánccsoport - Szolnok

Shilla és a Habybi Tánccsoport - Szolnok

A hastánc ősi időkből származik és valószínűleg Egyiptomból ered. Az ókori Rómában a hastánc puszta erotikus bemutató, késobb szexuális tettre ösztönző tánc volt. A törökök a 16. század elején ismerték meg a hastáncot, amit a török háremekben eszközként használták arra, hogy a háremhölgyek elnyerjék uruk jóindulatát. A hastánc az arab világban még mai is szerves része a mindennapi életnek. A táncosnok megítélése azonban ma sem egyértelmű. Bármennyire csábosak és elragadóak tánc közben, feleségként nem szívesen választják őket.

Tribelly

Tribelly

2000-ben kezdtünk klasszikus hastáncot tanulni és 2005-óta foglalkozunk a törzsi és cigány irányzattal. Nevünk, a Tribal (törzsi) és a Bellydance (hastánc) szavak összeolvasztásából született meg.

Tuti menü