Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tánc-iskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tánc-iskola képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 150 db
 Fiesta - Szeged

Fiesta - Szeged

Pálinkó Lujza és a tánc Kisgyermek koromtól 8 éven át klasszikus balettel foglalkoztam egy orosz balett mester irányításával, aki a Szegedi Nemzeti Színház koreográfusa volt. Ebből adódóan sokat szerepeltem gyerek balettosként a Színház, és a Szegedi Szabadtéri Játékok opera és egyéb zenés előadásaiban.3pic1.jpg A változást 14éves koromban egy társastánc tanfolyam hozta, amelyet kíváncsiságból végeztem el, és közben rábeszéltek a versenytáncra. Az előző balettos éveknek köszönhetően gyors sikereket értem el a versenyeken, és már 18 évesen a sonder-klasse-s ( azaz legmagasabb osztályos ) Magyar Bajnokság dobogóján találtam magam a szombathelyi Savaria Táncversenyen. Ezt követően 8 éven át sorra nyertük a Magyar Bajnokságokat, és minden évben a nemzetközi verseny döntőjében táncoltunk egyedüli magyarként. Ez akkor szinte kis világbajnokság volt, hiszen a blackpooli táncfesztivál legjobbjai jöttek el keletre, akik az aktuális világelsők voltak. Ez azt jelentette, hogy hosszú éveken át mi voltunk a magyar táncélet utazó követei, mi képviseltük az országot sok-sok külföldi nemzetközi versenyen és bajnokságon.

 Flamenco

Flamenco

A flamenco gyűjtőnév a spanyolországi Andalúziában élő cigányok által a 18-19. században elterjesztett népzenei és táncstílusokra. Legősibb formája az ének (cante), amihez hangszeres kíséret (toque) és tánc (baile) kapcsolódhat. Mivel a flamenco tükre a spanyol cigányok életének, a teljes emberre hatást gyakorol: viselkedésében, életfelfogásában, öltözködésében, szerep-mintáiban, teljes valójában érzékelhető hatása. Mindenki aki érzi, mindenki aki átéli részt kap világából. A nép az éneken, a gitárjátékon és a táncon keresztül máig őrzi a "flamenco esszenciát", a flamenco szabályait, törvényeit.

 Zita Dance TáncSport - Székesfehétvár

Zita Dance TáncSport - Székesfehétvár

Zita 3D Studio - 2003 Elsö idszakban a fö hangsúly a táncoktatásé volt. Az eltelt három év alatt körvonalazódott és alakult ki mindaz, amire jelenlegi (Dance, Design, Develop) vállalkozásunk épül. 2007-Zita Dance TáncSport Egyesület alakulása. Tanítványaink ösztönzésére megalakult a varrómhely és elindultak személyiség fejleszt tanfolyamaink is. Varróműhelyben kifejezetten versenytánchoz - latin, standard, ill. edzőruhák készülnek, fejlesztő tanfolyamunk az önismeret és az egyéni kifejezőképesség erősítésére irányulnak. Bízunk benne, hogy foglalkozásainkon hamarosan megtapasztalod a tanfolyamainkra jellemzö kellemes és fesztelen hangulatot.

1001 Éjszaka Hastánc Stúdió

1001 Éjszaka Hastánc Stúdió

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor szeretne rálépni egy olyan útra, ami átváltoztatja, felfedezheti saját nőiességét, és megszépülhet. A belső szépség benned is ott van. Küldetésem, hogy ezt mások számára is láthatóvá tegyem. Hastánctanárként az évek során nők százait láttam megszépülni, kiteljesedni a tánciskolámban. Amikor a színpadon látom a haladó tanítványaimat, és nézem a sugárzó nőiességet, a kecses, légies mozgást, a csábos mosolyokat, időnként eszembe jut, hogy milyenek voltak kezdőként. Öröm számomra, látni a táncosaim sikerét, és tudni, hogy az évek alatt kidolgozott tanítási módszerem működik. Sajátítsd el nálunk a szépség művészetét az 1001 Éjszaka Hastánciskolában!

Alba Regia

Alba Regia

Alba Regia Táncegyesület, Táncegyüttes, Táncház, Székesfehérvár.

Alex Moore TSE

Alex Moore TSE

Az Alex Moore TSE hivatalos honlapja. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy versenyzőink és a táncot szerető érdeklődők minél jobban megismerhessék az egyesület tevékeny munkáját.

Alexandra TáncStúdió

Alexandra TáncStúdió

Az Alexandra TáncStúdió társastánc oktatással foglalkozik minden korosztály számára, csoportos, páros, illetve egyéni órák formájában, akár angol nyelven is. Szalagavató táncok, esküvős táncok betanítása egyéni igények alapján. Pilates órákkal őrizze meg egészségét és formálja alakját.

All Round Dance Tánciskola és Táncstúdió

All Round Dance Tánciskola és Táncstúdió

izenévesek, huszonévesek és felnőttek részére indítok és indítottam teljesen kezdő, középkezdő és középhaladó szintű csoportokat: * Stretching + Klasszikus Balett * Stretching + Jazztánc * Stretching + Amerikai Sztepptánc stílusokban. Egész évben van tanítás, és folyamatosan indulnak új csoportok! Kérem, hogy bátran jöjjenek el a táncstúdióba mindazok az érdeklődök, akiknek eddig nem volt lehetőségük, idejük, energiájuk elkezdeni a tánctanulást, de most úgy érzik itt az idő, szívesen megpróbálnák. Elkezdhetik a tanulást egy teljesen új csoportban vagy bekapcsolódhatnak egy már működő csoport munkájába is.

Hirdetés
Ametiszt TSE - Kaposvár

Ametiszt TSE - Kaposvár

Az Ametiszt Tánc-Sport Egyesület bemutatása Az AMETISZT Tánc-Sport Egyesület 2003.-ban alakult tizennyolc fővel. Célunk: a fiatalok mozgáskultúrájának kialakítása, a tánc iránt vonzalmat érzőknek lehetőség biztosítása a szabadidő kultúrált eltöltésére, megismertetni és megszerettetni a gyermekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel a táncot, annak örömét. Területi, országos és nemzetközi táncversenyek rendezése, lebonyolítása, más egyesületek által rendezett versenyeken való részvétel biztosítása.

Angyalföld Balettiskola

Angyalföld Balettiskola

Az Angyalföld Balettiskolában az Ön gyermeke is megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat! A balettnek számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. A balett segítségével gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest. A balett oktatásra 4 éves kortól érdemes beíratni a gyerekeket. Ez az az életkor melytől már érdemben lehet foglalkozni a gyerekekkel, képesek az órán megfelelően figyelni, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő koreográfiákat megtanulni.

Angyalsziget

Angyalsziget

angyal,angyalsziget,angyal-sziget,ezo,ezoterika,ezoteria,ezotérika,ezotéria,meditálás,meditáció,meditál,szín,szin,színek,szinek,színgyógyász,szingyógyász,színgyógyítás,szingyógyitás,színgyógyászat,szingyógyászat,színorvoslás,gyógyász,gyógyít,gyógyító,gyógyítás,öngyógyító,öngyógyítás,természetgyógyász,természetes,természtgyógyászat,színgyógyászat,színek,gyógyulás,gyógyul,gyógyuló,lélek,lelkek,lélekgyógyítás,lélekgyógyító,lélekgyógyász,lélekgyógyászat,médium,közvetít,közvetítő,aura,aurafotó,aurafofo,aura-foto,auraphoto,aura-photo,aura-fotó,fotózás,aurafotózás,aura-fotózás,csakra,csakrafotó,csakrafoto,csakrafotózás,csakra-fotó,csakra-fotó,csakra-fotózás,lelki,karma,karmaoldás,karma-oldás,oldás,jóga,joga,yoga,yóga,tanfolyamnoktatás,jógatanfolyam,jógaoktatás,jóga-tanfolyam,jóga-oktatás,yogatanfolyam,yoga-tanfolyam,yoga-oktatás,yoga-oktatás,galéria,képgaléria,kiállítás,képkiállítás,festmény,festmény.galéria,festménygaléria,festménykiállítás,gyertya,személyesgyertya,személyes-gyertya,személyes gyertya,gyertyák,üveg,üvegfestés,üvegfestő,festett üveg,szellem,szellemi,műhely,szellemi műhely,művész,művészet,meditációs művész,meditációs művészet,művésznap,meditációs művésznap,előadás,előadó,el

Angyalszív

Angyalszív

Életünk minden pillanata megismételhetetlen, ezért rendkívüli fontossággal bír! Rohanó világunkban gyakran megfeledkezünk erről. Ha nagy ritkán mégis foglalkoztat ez a gondolat, eszünkbe jut az is, hogy az adott helyzetet talán legjobb volna gyorsan megváltoztatni. Ám, hogy a változás folyamatát miként is indítsuk el életünkben, vagy hogy ehhez a komoly döntésünkhöz hol kaphatunk megfelelő segítséget, az a legtöbb esetben nem egyértelmű számunkra. Hasonló tapasztalatok, érzések és a már megélt csodák megmutatásának a vágya vitt bennünket is az úton, mely végül oda vezetett, hogy 2005. tavaszán megszerveztük az Angyalszívet.

Antré Tánciskola

Antré Tánciskola

Tánciskolánk 6 különböuő mozgásforma oktatásával foglalkozik: Társastánc, Argentin tangó, Salsa, West coast swing, Izraeli néptánc, Jóga. Felnőtt, gyermek és senior csoportokat is tartunk. Angol nyelven is oktatunk. Esküvői, szalagavatós koreográfia betanítását, magánórákat, magán csoportokat is vállalunk!

Arabica hastánc

Arabica hastánc

hastánc, tánc, arabica , rétság, fellépés, arab arabica rétság magamrol timi thisa fellépés tánc videó fórum

Aranycsillag Társastánc Klub - Szolnok

Aranycsillag Társastánc Klub - Szolnok

Amit nyújtani tudok: * heti két óra tánctanulás * jó társaság és hangulat * kulturált környezet * szombatonként díjtalan össztánc Amennyiben nincs táncpartnere, nem probléma, egyedülálló hölgyek és urak partnerre találnak a foglalkozásokon. Ha kedvet kapott a tánctanuláshoz, kérem jelentkezzen az évente többször induló kurzusaimra.

Tuti menü