Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tánc-iskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Eger - Ghawazee [4. oldal]
részletek »

Tánc-iskola képes leírás: Eger - Ghawazee [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 150 db
Egri Honvéd Táncklub

Egri Honvéd Táncklub

kezdő tánctanfolyam, haladó tánctanfolyam, táncklub, versenytánc, egerben

Energy Dance Cool - Gyula

Energy Dance Cool - Gyula

A tánciskola 2000 szeptemberében alakult Gyulán, Stage Dance Club néven, majd négy évre rá egy névváltoztatás után lett Energy Dance Cool. Megalapítója és vezetője Karáné Vidó Kata (Oktatók menüpontban:Kata). A sok táncos mellett két asszisztens is segíti munkáját, Bajóné Aradszki Anett (Oktatók:Anett) és Toldi Katalin (Okatók:Katka).

Eraklin Táncklub - Nagykanizsa

Eraklin Táncklub - Nagykanizsa

Eraklin Táncklub Egyesület; tánc oktatás tanfolyam

Fashion-Dance - Érd

Fashion-Dance - Érd

Tánc Stúdió, Érd központjában!Társastánc, Salsa, Versenytánc, Szalagavatói táncoktatás, Esküvői táncoktatás, Hastánc, Klasszikus Balett, Testtudat-Testképzés...! Várunk szeretettel mindenkit Érden, a Fashion-Dance Tánc Stúdióban! Egészség, Mozgás, Tánc...

Feeling Táncstúdió, Debrecen

Feeling Táncstúdió, Debrecen

Feeling Táncstúdiónk már több mint 10 éve működik Debrecen városában. Nálunk a világ legkedveltebb táncstílusaival, számos pezsgő, heves latin táncokkal és hagyományosabb szalontáncokkal (pl.: a csacsacsával, az angol és bécsi keringővel, a rumbával, a szambával, a tangóval, stb.) ismerkedhet meg. A legfiatalabbaktól (3 évesektől) az idősebbekig mindenkit szívesen látunk, aki szeretne jó hangulatban mozogni és valami különlegesben részt venni. Célunk, hogy a lehető legteljesebb oktatást nyújtsuk minden diákunknak és megtanítsuk őket magabiztosan, bátran és kreatívan mozogni a zenére. Ha felkeltettük érdeklődését a táncok iránt, látogasson el oldalunkra, vagy debreceni stúdiónkba!

Felnőtt balett tanfolyam Budapest

Felnőtt balett tanfolyam Budapest

A klasszikus balett az a művészeti ág, amely feszes bájával menthetetlenül szerelmessé tesz magába, még a módszertanát is áthatja az a varázslat, melytől könnyen megszédül az elme. Az egész olyan, mint egy bódító édes illat, amely bűvösen tehet kortalanná és örökké emberi vágyakat, szépségeket... A balett tanfolyamon megtanulhatjátok a klasszikus balett alapjait, a helyes testtartást, a harmonikus mozgást. A balett oktatás alaposan felkészít, hogy az órarend szerinti balett tanfolyamok óráiba, az alapvető balett mozdulatok és kifejezések birtokában, magabiztosan tudjatok bekapcsolódni.

Fenomén TáncSport

Fenomén TáncSport

Egyesületünket 2002 januárjában alapítottuk azokkal a táncosokkal és szülőkkel, akik úgy döntöttek, hogy az általam képviselt szakmai elképzeléseknek megfelelően kívánnak a versenytánc területén együttműködni. Kezdetben tagjaink más egyesületekből átigazolt táncosok, versenyzők (főként Happy Dance Tse., Oktogon Tse., Modern Se.) voltak, akiket megérintett a közösségépítést, az egyénre szabott fejlesztés fontosságát, a tánc iránt szűnni nem tudó lelkesedést, szakmai fejlesztést, fejlődést előtérbe helyező hitvallásunk, ha úgy tetszik filozófiánk . Az eltelt néhány év alatt létszámunk saját tanítványok, versenyzők kinevelése révén is folyamatosan bővül. Közös, összehangolt munkánknak köszönhetően versenyzőink kiemelkedő eredményeket mondhatnak magukénak. Az eredményesség azonban az éremnek csupán az egyik oldala, az alkotó, egymást inspiráló, a kihívásokat kereső egyénekből álló baráti, élményt adó közösség pedig a másik.

Hirdetés
FISE Hip-Hop - Debrecen

FISE Hip-Hop - Debrecen

A Hip-Hop Táncstúdió. Táncstúdiónk nyitva áll minden olyan táncot kedvelő fiatal előtt, aki szereti a hip-hop táncokat. Tánciskolánk nem csak a táncra fókuszál, hanem olyan programokat is szervez, amely az ifjúság egészséges fejlődését szolgálja. Emellett különlegességünk, hogy hip-hop stílusú színpadi táncjátékokat készítünk, amely mindig valamilyen érdekes történet vagy már ismert mese modern, a hip-hop tánc műfajára lefordított változata. Táncstúdiónk 8 éve működik Debrecen városában, a táncpróbák is Debrecenben folynak, és általában táncos programjainkat is Debrecenben szoktuk megrendezni. Minden év januárjában és szeptemberében indítunk kezdő tánccsoportot, ahová bekerülni nem nehéz, nincsenek táncos feltételek, nem szükséges tánc-múlt. A hip hop dance tánc oktatása nálunk különböző tudásszintű csoportokban folyik, táncoktatóink fiatalok, kedvesek, komoly táncos múlttal, eredményekkel és táncoktatói gyakorlattal rendelkeznek. Tánc koreográfiáink legjobban a mai modern hip-hop videoklippekben látható táncokhoz hasonlít. Állandó programjaink Nyári tánckurzus A nyári hiphop tánctábor Hip-Hop Tánc Gála Hip-Hop Táncstúdiónk chip ∓ dale és sztriptíz táncokat nem készít!

Flow studio hip-hop tánciskola Budapest

Flow studio hip-hop tánciskola Budapest

A tánciskola 2012 szeptemberében kezdte meg működését FLOW studio néven. A modern tánc szinte minden ágával foglalkozik, beleértve a színpadi és főleg az utcai táncstílusokat (lyrical, locking, new style, house, popping, krump, old school hip-hop, stb?). A tánciskola különlegessége, hogy nem az említett stílusokra specializált órákat tartanak, hanem a tánctudás és a tánccal töltött évek, és barátságok alapján szervezik csoportokba tanítványokat, így minden csoport, mindenféle tánccal foglalkozik, ezzel biztosítva a változatosságot. Itta közösség építése és a tánc szeretete a legfontosabb.

Fortuna tánc és divatstúdió - Miskolc

Fortuna tánc és divatstúdió - Miskolc

Fortuna Divatstúdió. divat, modell, fotómodell, fotómodell képzés, modell tanfolyam, modell közvetítés, gyermekmodell, hostess képzés, divatbemutató, divatbemutató szervezés, portfolió, portfolió készítés, táncoktatás, divattánc, versenytánc, hipp-hopp, táncversenyek, táncos show műsorok, táncos közvetítés, Chippendale show, revü, varieté, latin, brazil show

Free dance hal - Tatabányal

Free dance hal - Tatabányal

Köszöntöm a kedves érdeklődőt a honlapomon. Farkas Mónika társastánc-tanár és tánc-szakedző vagyok. Az életem a tánc körül forog. Minden szinten részt veszek a táncban: tanulóként és tánctanárként, táncosként és koreográfusként, versenyzőként és edzőként. Különböző okokból kezdünk el táncolni. Van, aki szeretne megtanulni táncolni, mert két ember közötti társas szórakozásra vágyik. Van, aki szalagavató bálra vagy esküvőre készül, gyorsan kell egy-két lépést megtanulnia. Van, aki egy jó társaságba szeretne kerülni, ahol kellemesen eltöltheti a szabadidejét. Van, aki fellépéseken a barátok, szülök, ismerősök, vagy akár közönség előtt szeretné megmutatni mit tud. Van, aki ismeri és elismeri a tánc sportbeli értékét, szeretne versenyezni és összemérni a tudását más táncosokkal.

Frutti Tánc Sportegyesület

Frutti Tánc Sportegyesület

Frutti Tánc Sportegyesület, A Frutti Tánc Sportegyesület oldala

Ghawazee Karaván hastánc csoport

Ghawazee Karaván hastánc csoport

A Ghawazee Karaván hastánc csoport honlapja

Tuti menü