Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Latin-,Versenytánc oldalak képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Latin-,Versenytánc oldalak - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Latin-,Versenytánc oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bakelit Társastánc Klub

Bakelit Társastánc Klub

Bakelit Társastánc Klub - www.tarsastancklub.hu

Classictánc

Classictánc

Nagy örömünkre szolgál, hogy meglátogattad honlapunkat! Ez a lap nem csak azért jött létre, hogy tánciskolánkat, a Classic Tánciskolát bemutassa, hanem azért is, hogy a tánc világáról tájékoztasson, szórakoztasson. Az országban elsőként hoztunk létre táncos program- és TV műsor ajánlót, elsőként gyűjtöttük össze egy helyen bulik, előadások időpontjait, helyszíneit. Hogy mi az, amit még nálunk találsz? Természetesen információt rólunk, képeket, újdonságokat a tánc világából.

Dancestation Tánciskola

Dancestation Tánciskola

standard táncok, latin-amerikai táncok, pilates, stretching, limon technika, tánciskolák, táborok, táncklubok, külföldi vendégtanárok

Harmónia Táncklub

Harmónia Táncklub

Ez a Magyarországon, Budapesten 1987-ben alapított, társastáncokkal foglalkozó klub képviseli az alternatív, de ugyanakkor kultúrált és állandóan bulizó-bálozó-társasági életet kedvelő táncosok / fiatalok / örökifjak társaságát! Nálunk számíthatsz sok mosolyra, barátokra, rengeteg eseményre, a társastánc keretein belül!

Kék Duna Tánciskola

Kék Duna Tánciskola

Kék Duna Tánciskola, Társastánc, Kubai Salsa, Argentin tangó oktatása a Blaha Lujza térnél ingyenes videó tananyaggal!

Menta Táncstúdió

Menta Táncstúdió

Üdvözlünk a Menta Táncstúdió oldalán! Valahol távol, kitalálnak egy remek táncot, aztán jön a fehér ember és csinál belőle valami egészen mást. Ezért mi - mint fehér emberek - szeretnénk visszatalálni az alapokhoz... Kezdő tanfolyamainkon tanáraink és tanársegédeink segítségével és odafigyelésével hamar rájössz, hogy a táncok megtanulása nem is olyan nehéz. Fontos, hogy óráinkon jól érezd magad és tudd, hogy látunk és figyelünk rád. A Menta Táncstúdió műhelyében szeretnénk tudatosítani, hogy egy szinten túl a tánctudás nem egyenlő a figurák ismeretével - persze kezdetben ezeket is meg kell tanulni -, legalább olyan fontos a kivitelezés minősége is. Emellett megtanítjuk neked felépíteni a táncot, interpretálni a zenét. Mindezt kontrollált, tudatos mozgással, önbizalommal és mégis természetesen.

Napfény Táncstúdió

Napfény Táncstúdió

Salsa Aerobik - Újdonság a Napfény palettáján Ami eddig még nem volt, de most már Önt is megmozgathatja. Kuba zenei világa, a tánc, a napfény most együtt varázsolja el a Salsa szerelmeseit. Formázza testét a Salsa mozdulataival, táncoljon, mozogjon boldogan. Salsa aerobik minden szerdán!

Táncláz

Táncláz

A Táncláz Tánciskola versenytáncos oldala a tánciskola versenytáncosainak eredményein kívül rengeteg hasznos információval szolgál az oldalra látogatóknak. Többek között megtalálod az összes versenytáncosok számára hasznos oldal linkjét, motiváló táncos idézeteket, versenyeredményeket, különböző táncos híreket. A Táncláz célja, hogy eredményes versenyzőket készítsen fel fizikálisan, mentálisan, és tánctudásban egyaránt segíti párosait, hogy elérjék céljaikat, megközelítsék teljesítőképességük határát.

Hirdetés
Táncos Programok

Táncos Programok

Az Össztánc Webáruházban tánccipőket, táncruházati termékeket, tánckellékeket és kiegészítőket találhat valamennyi táncstílushoz. Tánctanfolyamainkon megtanulhatja a latin, a standard táncok, és a kubai salsa alapjait. Információk tánctanfolyamokról, táncos programokról, táncestekről, táncversenyekről, táncos előadásokról.

Valcer Táncstúdió

Valcer Táncstúdió

Valcer Táncstúdió és Alapfokú Művészeti Iskola, Debrecen, Magyarország. Valcer Dance Studio and School of Arts, Debrecen, Hungary.

Tuti menü