Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megyei tánciskolák képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Pest megyei tánciskolák - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Pest megyei tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 14 db
Alex Moore TSE

Alex Moore TSE

Az Alex Moore TSE hivatalos honlapja. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy versenyzőink és a táncot szerető érdeklődők minél jobban megismerhessék az egyesület tevékeny munkáját.

Bakelit Társastánc Klub

Bakelit Társastánc Klub

Bakelit Társastánc Klub - www.tarsastancklub.hu

Bolero Táncsport

Bolero Táncsport

A BOLERO Szabadidő-, Kulturális és Táncsport Egyesület (röviden - BOLERO TSE) története két fő részre osztható. A 2005 előtti és a 2005. november óta eltelt időre. A klubot 1992 elején Vörös Péter és Mantovay Viktória - a hazai versenytánc egyik legeredményesebb versenyzői és oktatói - hozták létre. Velük együtt négy pár vált ki a Pataky Művelődési Központ táncklubjából, s a maroknyi csapat a belvárosi Hild József Általános Iskolában kezdte meg működését. Az V. kerületi iskola kis megszakításokkal 1999-ig adott otthont a fokozatosan bővülő és fejlődő klubnak.

Dance Land TSE

Dance Land TSE

Társastánc-oktatással tanáraink közül van, aki már 1997-óta foglalkozik, így örömmel tölt el minket, hogy hosszú ideje, nagyon sok gyermekkel és felnőttel szerettettük meg ezt a műfajt, ami igazán a táncról és az emberi érzelmekről szól. A Csepel-sziget szinte összes településén tanítottunk (tanítunk): Ráckevén, Áporkán, Taksonyban, Délegyházán, Dunaharasztin, Majosházán, Halásztelken és Szigetszentmiklóson. Sok növendéket neveltünk ki a tánc világának, közülük - nagy örömünkre- ma is sokan táncolnak még, azóta van, aki szép versenyeredményeket tudhat magáénak. 2007-ben jómagam Szigetszentmiklóson 3 korosztályban indítottam tánctanfolyamot, s itt egyértelműen megfogalmazódott bennem, hogy távlati célok megvalósítására, versenyzésre is lehetőséget szeretnék adni növendékeimnek. Úgy éreztem csoportjaink szinte már önálló egyesületet alkotnak, ismerik és szeretik egymást, amit mindenképpen támogatnunk kell. Végül 2008-ra sikerült a tényleges egyesületet létrehoznunk, valamint ideális környezetet találnunk az igényes működéshez egy központi helyen, Szigethalmon. Köszönet érte a Támogatóinknak, a Szülőknek és első sorban az én Szüleimnek, hiszen a versenyzők számára nagyon nagy lehető

Frutti Tánc Sportegyesület

Frutti Tánc Sportegyesület

Frutti Tánc Sportegyesület, A Frutti Tánc Sportegyesület oldala

NAVITAS TáncSport

NAVITAS TáncSport

A NAVITAS TáncSport Egyesület nevében ismét tánctanulási lehetőséget kínálunk - standard- és latintánc kategóriában, - korhatártól függetlenül, - kezdőknek és haladóknak.

Hirdetés
Sivatag Rózsái

Sivatag Rózsái

Sivatag Rózsái Hastánc csoport weboldala. Hastánc, hastánc oktatás, tánc, táncoktatás, belly dance, dance

Tánckoktél Tánciskola

Tánckoktél Tánciskola

A Tánckoktél Tánciskola társastánc és vonalas Salsa tanfolyamokat tart Pest megye több városában, többek között Biatorbágyon, Budaörsön, Pátyon, Érden és Gödöllőn. Tánctanfolyamaink 10 hetesek és 14 éves kortól várjuk a jelentkezőket. Gyerek tánctanfolyamunk (6-13 éves korig) is van Pátyon és Budaörsön. A kezdő tánctanfolyam elvégzése után lehetőség van folytatni a haladó tánctanfolyammal, ami szintén 10 hetes, majd aki még komolyabban gondolja a táncot, a hobbi csoportba kerül.

Welldance Sporttánc Egyesület

Welldance Sporttánc Egyesület

A Welldance Sporttánc Egyesület a tánc, mint kulturális érték megôrzésével, különbözô táncmûfajok oktatásával, a mozgás-, és ezzel együtt egy egészségesebb életmód megismertetésével és megszerettetésével foglalkozik gyermekek és fiatal felnôttek számára (4-18 év). Az egyesület által oktatott táncmûfajok: akrobatikus rock'n'roll, ír néptánc, musical tánc, videoclip tánc, Fashion Dance, amely a helyes tartás, a megfelelô színpadi mozgás és a divat világát ötvözi a tánc sokszínûségével, valamint a Hip-Hop Aerodance mûfaja, amely az aerobic és a tánc összefonódásából született.

WERYUS Musical Studio

WERYUS Musical Studio

WERYUS STUDIO HIVATALOS HONLAPJA! Musical Studio, Casting

Tuti menü