Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tánckellékek, méteráru képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Tánckellékek, méteráru - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Tánckellékek, méteráru
Keresés
Találatok száma - 16 db
Balettcipő ismeretek

Balettcipő ismeretek

Ha tanácstalanul állsz a balettcipő vásárlás előtt, akkor érdemes ellátogatnod oldalunkra, ahol minden fontos információt egy helyen találsz ahhoz, hogy kiválaszd a számodra tökéletes balettcipőt. Nem érdemes elkapkodni a vásárlást, hiszen a megfelelő cipő a legjobb barát lesz majd az órákon. Észrevétlenül segíteni fog abban, hogy látványos eredményeket érj el tanulás közben. Ehhez viszont ismerni kell a fajtáit, egyáltalán nem mindegy ugyanis hogy melyik órán mit húzol a lábadra. Oldalunkon megismerkedhetsz a balettcipő történetével, felépítésével, anyagával, sőt a megfelelő méret eltalálásában is segítünk.

Belmove tánckellék üzlet

Belmove tánckellék üzlet

Tánckellék üzlet a Nyugatinál a VI. kerület Bajcsy Zs. úton a Skála metró mellett. A világhírű Capezio tánckellék gyártó termékeit forgalmazzuk a boltban és a webshopban. Balettcipők, balett ruhák, tánccipők, balett szoknya és jógamatrac nagy választékban. Igen komoly kérdés, hogy miért itt vásároljon az érdeklődő balettcipőt, amikor bármelyik sportboltban is meg tudja tenni? A Belmove balettcipő bolt és táncszaküzlet, olyan nemzetközi tánckellék készítő cégek termékeit árulja, melyek világszerte elismert márkák és termékek. Azért, hogy a balett órán, mindig a legjobb és kényelmes viseleted legyen, ezek a cégek, a termékeik fejlesztésébe nagyon sok időt fektetnek, hogy a lehető legjobb minőségű felszerelést biztosítsák a balett táncosok számára.

Bleyer cipők

Bleyer cipők

Bleyer tánccipők

Cini Szeráj Hastáncruhá

Cini Szeráj Hastáncruhá

Cini Szeráj Hastáncruhák és Hastánckellékek, tánccipők, balettcipők, Crystallized - Swarovski Elements, flitterek, rojtok, tánckellék,elasztikus méteráru,taylor méteráru, méteraru kellék, elasztikus meteraru,swarovski,Crystallized - Swarovski Elements,tüll,necc háló,gyöngy,strasszkő,tánccipő,balettcipő,aerobic,hastánc,flitter,lakkbőr,muszlin,organza,flamenco korcsolya,torna papucs,tangó,toll legyező, mellformák, női cipő, férfi cipő, tánc cipő, alkalmi méterárú, tánc, esküvői méterárú kellékek, méterárú bolt, arany organza anyag, báli ruha, csipke anyagok, elasztikus tüll, anyag bolt, tánc méterárú, tánccipők, bolt üzlet, balett cipő, harisnya, hastánc, tánckellék bolt, tánckellék üzlet

Harmónia Tánckellékek

Harmónia Tánckellékek

Tánckellékek :: hastáncruhák :: tánccipők :: balett cipők :: tánc kiegészítők :: dresszek :: flitterek :: ékszerek :: tánc cipők és aerobic cipők :: balettpapucsok :: spicc cipők :: balettcipők :: balettruhák :: fátylak :: rázóövek :: tütük :: tüllök :: tüllszoknyák

Palotás ruha kölcsönzés - Budapest

Palotás ruha kölcsönzés - Budapest

A palotás az újkori magyar nemesi réteg kedvelt tánca volt. Nevét is onnan kapta, hogy főként előkelő udvarokban és kastélyokban adták elő. A tánc egészére a finom, nemes tartás jellemző, szellemiségét patetikus lovagiasság lengi át. A palotás általában a rendezvények egyik ünnepélyes csúcspontja szokott lenni. Minden nézőben lélekig ható katarzist tud okozni, amelyet különösen fel tud erősíteni a jól komponált koreográfia mellett a táncruhák szépsége. A Boglárka Szalon szívügyének tekinti a hazai néptánc hagyományok ápolását és továbbélését, ezért különös gondot fordított a palotás ruhák szépségére és finom kidolgozására. Őszintén reméljük, hogy rendezvényeiken sikerrel szerepelnek ruháinkban, melyekhez valamennyi kiegészítőt is kölcsönözhetnek.

RÓZSA Hastáncos Ruhák

RÓZSA Hastáncos Ruhák

Komplett fellépő ruhák Rázókendők Hascsörgők, övek Melltartók Kesztyűk Egyéb kellékek

Hirdetés
Szeles és fia néptác cipők

Szeles és fia néptác cipők

cipo, csizma, papucs,shoes, boots, slippers, schuhe, stiefel, pantoffeln, neptanc, folk dance, country dance, volkstanz

Tánc webáruház

Tánc webáruház

Tánccipők, táncruházati termékek, tánckellékek és kiegészítők valamennyi táncstílushoz. Legyen szó balettről, jazztáncról, társastáncról, szteppről, tangóról, flamenkóról, salsáról, boogie-ról, swing-ről vagy bármely más táncirányzatról, az Össztánc Webáruház termékei között megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Táncoktató dvd segédanyagok

Táncoktató dvd segédanyagok

A Tánckoktél Tánciskola táncoktató dvd webshopja. Saját készítésű táncoktató dvdk és hamarosan táncos zenei CD-k nagy választéka! Jelenleg 12 fajta táncoktató dvd szerepel a választékban, de ez a szám folyamatosan bővül. Táncoktató dvd-ink megrendelhetőek közvetlenül a weboldalról, rövid szállítási határidővel, utánvéttel.

Táncpláza webáruház

Táncpláza webáruház

Webáruházunk tánckellékek és táncoktató segédanyagok, valamint tánchoz kapcsolódó termékek árusításával foglalkozik. Termékeink a teljesség igénye nélkül: táncoktató DVD-k, tánczene CD-k, tánccipők, táncos könyvek, táncos játékok, táncos filmek, magán táncóra bérlet stb. Tánckellékeink folyamatosan bővülnek, törzsvásárlóinknak kedvezményeket biztosítunk.

Táncruha kölcsönző

Táncruha kölcsönző

táncruha, táncruhák, jelmez, jelmezek, szalagavató, bál, báli ruha, báli ruhák, fellépő ruha, fellépő ruhák, majorette ruha, majorette ruhák, bocskai, apród, díszmagyar, kán-kán, kuruc, latin, reneszánsz, középkor, középkori, huszár, keringő, magyar, magyaros, öltözék, öltözet, öltözetek

Vasalható strassz kövek

Vasalható strassz kövek

Vasalható kristályok többféle méretben, és minőségben. Részletes leírás találsz az oldalunkon a kristályozásról. Hogyan és mire vasalhatod fel, ezeket a szép strassz köveket, hogyan lehet a legegyszerűbben elkészíteni az egyedi mintákat, és felvasalni a kiválasztott ruhadarabra. Bármilyen ruhadarabot, táncruhát feldobhatsz egy szép egyedi mintával.

Tuti menü