Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki tánciskolák képes leírás - Tánc-iskola.tlap.hu
részletek »

Vidéki tánciskolák - Tánc-iskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Vidéki tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 21 db
 Fiesta - Szeged

Fiesta - Szeged

Pálinkó Lujza és a tánc Kisgyermek koromtól 8 éven át klasszikus balettel foglalkoztam egy orosz balett mester irányításával, aki a Szegedi Nemzeti Színház koreográfusa volt. Ebből adódóan sokat szerepeltem gyerek balettosként a Színház, és a Szegedi Szabadtéri Játékok opera és egyéb zenés előadásaiban.3pic1.jpg A változást 14éves koromban egy társastánc tanfolyam hozta, amelyet kíváncsiságból végeztem el, és közben rábeszéltek a versenytáncra. Az előző balettos éveknek köszönhetően gyors sikereket értem el a versenyeken, és már 18 évesen a sonder-klasse-s ( azaz legmagasabb osztályos ) Magyar Bajnokság dobogóján találtam magam a szombathelyi Savaria Táncversenyen. Ezt követően 8 éven át sorra nyertük a Magyar Bajnokságokat, és minden évben a nemzetközi verseny döntőjében táncoltunk egyedüli magyarként. Ez akkor szinte kis világbajnokság volt, hiszen a blackpooli táncfesztivál legjobbjai jöttek el keletre, akik az aktuális világelsők voltak. Ez azt jelentette, hogy hosszú éveken át mi voltunk a magyar táncélet utazó követei, mi képviseltük az országot sok-sok külföldi nemzetközi versenyen és bajnokságon.

 Zita Dance TáncSport - Székesfehétvár

Zita Dance TáncSport - Székesfehétvár

Zita 3D Studio - 2003 Elsö idszakban a fö hangsúly a táncoktatásé volt. Az eltelt három év alatt körvonalazódott és alakult ki mindaz, amire jelenlegi (Dance, Design, Develop) vállalkozásunk épül. 2007-Zita Dance TáncSport Egyesület alakulása. Tanítványaink ösztönzésére megalakult a varrómhely és elindultak személyiség fejleszt tanfolyamaink is. Varróműhelyben kifejezetten versenytánchoz - latin, standard, ill. edzőruhák készülnek, fejlesztő tanfolyamunk az önismeret és az egyéni kifejezőképesség erősítésére irányulnak. Bízunk benne, hogy foglalkozásainkon hamarosan megtapasztalod a tanfolyamainkra jellemzö kellemes és fesztelen hangulatot.

Ametiszt TSE - Kaposvár

Ametiszt TSE - Kaposvár

Az Ametiszt Tánc-Sport Egyesület bemutatása Az AMETISZT Tánc-Sport Egyesület 2003.-ban alakult tizennyolc fővel. Célunk: a fiatalok mozgáskultúrájának kialakítása, a tánc iránt vonzalmat érzőknek lehetőség biztosítása a szabadidő kultúrált eltöltésére, megismertetni és megszerettetni a gyermekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel a táncot, annak örömét. Területi, országos és nemzetközi táncversenyek rendezése, lebonyolítása, más egyesületek által rendezett versenyeken való részvétel biztosítása.

Aranycsillag Társastánc Klub - Szolnok

Aranycsillag Társastánc Klub - Szolnok

Amit nyújtani tudok: * heti két óra tánctanulás * jó társaság és hangulat * kulturált környezet * szombatonként díjtalan össztánc Amennyiben nincs táncpartnere, nem probléma, egyedülálló hölgyek és urak partnerre találnak a foglalkozásokon. Ha kedvet kapott a tánctanuláshoz, kérem jelentkezzen az évente többször induló kurzusaimra.

Black Bunny Rock and Roll - Pápa

Black Bunny Rock and Roll - Pápa

Black Bunny Rock and Roll Club, Pápa Pápán 1992-ben indult útjára az akrobatikus rock and roll Kuti Szabolcs vezetésével. 1994-ben a csoport önálló egyesület lett, felvette a Black Bunny RRC nevet. 1996 óta Szegediné Murai Dóra az egyesület elnöke és vezető edzője, aki 1999-ig maga is aktívan versenyzett felnőtt C, majd B osztályban. Legjobb eredményei: megyei 1., országos 1., nemzetközi 2. hely. Sportedző- akrobatikus rock and roll szakedző végzettségét 1998-ban szerezte meg. 2004. január 22-én munkája elismeréseképpen Pápa városától megkapta a Pro Cultura díszoklevelet. 2005-ben a Magyar TáncSport Szakszövetség Akrobatikus Rock And Roll Szakág 2004. év Legjobb Edzője címet ítélték oda Szegediné Murai Dórának.

Dimenzió TSE

Dimenzió TSE

A Dimenzió Táncklub 1991.május 8-án alakult, tanfolyamot végzett fiatalokból 81 fővel, Kissné Pusztai Gabriella és Futó Károly vezetésével a Kovács Margit ÁMK-ban ( Gyor,Répce u 2 ), ahol a mai napig megtalálható a csoport. 1991 nyári tánctábora után ,osztol már az Ország különbözo táncversenyein is megtalálhatóak voltak a Dimenziós táncosok mint versenyzők és azóta színesítik bemutató műsorokkal is a rendezvények, a bálok, a kiállítások és a különböző események programjait.

Egri Honvéd Táncklub

Egri Honvéd Táncklub

kezdő tánctanfolyam, haladó tánctanfolyam, táncklub, versenytánc, egerben

Energy Dance Cool - Gyula

Energy Dance Cool - Gyula

A tánciskola 2000 szeptemberében alakult Gyulán, Stage Dance Club néven, majd négy évre rá egy névváltoztatás után lett Energy Dance Cool. Megalapítója és vezetője Karáné Vidó Kata (Oktatók menüpontban:Kata). A sok táncos mellett két asszisztens is segíti munkáját, Bajóné Aradszki Anett (Oktatók:Anett) és Toldi Katalin (Okatók:Katka).

Hirdetés
Eraklin Táncklub - Nagykanizsa

Eraklin Táncklub - Nagykanizsa

Eraklin Táncklub Egyesület; tánc oktatás tanfolyam

Feeling Táncstúdió, Debrecen

Feeling Táncstúdió, Debrecen

Feeling Táncstúdiónk már több mint 10 éve működik Debrecen városában. Nálunk a világ legkedveltebb táncstílusaival, számos pezsgő, heves latin táncokkal és hagyományosabb szalontáncokkal (pl.: a csacsacsával, az angol és bécsi keringővel, a rumbával, a szambával, a tangóval, stb.) ismerkedhet meg. A legfiatalabbaktól (3 évesektől) az idősebbekig mindenkit szívesen látunk, aki szeretne jó hangulatban mozogni és valami különlegesben részt venni. Célunk, hogy a lehető legteljesebb oktatást nyújtsuk minden diákunknak és megtanítsuk őket magabiztosan, bátran és kreatívan mozogni a zenére. Ha felkeltettük érdeklődését a táncok iránt, látogasson el oldalunkra, vagy debreceni stúdiónkba!

FISE Hip-Hop - Debrecen

FISE Hip-Hop - Debrecen

A Hip-Hop Táncstúdió. Táncstúdiónk nyitva áll minden olyan táncot kedvelő fiatal előtt, aki szereti a hip-hop táncokat. Tánciskolánk nem csak a táncra fókuszál, hanem olyan programokat is szervez, amely az ifjúság egészséges fejlődését szolgálja. Emellett különlegességünk, hogy hip-hop stílusú színpadi táncjátékokat készítünk, amely mindig valamilyen érdekes történet vagy már ismert mese modern, a hip-hop tánc műfajára lefordított változata. Táncstúdiónk 8 éve működik Debrecen városában, a táncpróbák is Debrecenben folynak, és általában táncos programjainkat is Debrecenben szoktuk megrendezni. Minden év januárjában és szeptemberében indítunk kezdő tánccsoportot, ahová bekerülni nem nehéz, nincsenek táncos feltételek, nem szükséges tánc-múlt. A hip hop dance tánc oktatása nálunk különböző tudásszintű csoportokban folyik, táncoktatóink fiatalok, kedvesek, komoly táncos múlttal, eredményekkel és táncoktatói gyakorlattal rendelkeznek. Tánc koreográfiáink legjobban a mai modern hip-hop videoklippekben látható táncokhoz hasonlít. Állandó programjaink Nyári tánckurzus A nyári hiphop tánctábor Hip-Hop Tánc Gála Hip-Hop Táncstúdiónk chip ∓ dale és sztriptíz táncokat nem készít!

Fortuna tánc és divatstúdió - Miskolc

Fortuna tánc és divatstúdió - Miskolc

Fortuna Divatstúdió. divat, modell, fotómodell, fotómodell képzés, modell tanfolyam, modell közvetítés, gyermekmodell, hostess képzés, divatbemutató, divatbemutató szervezés, portfolió, portfolió készítés, táncoktatás, divattánc, versenytánc, hipp-hopp, táncversenyek, táncos show műsorok, táncos közvetítés, Chippendale show, revü, varieté, latin, brazil show

Free dance hal - Tatabányal

Free dance hal - Tatabányal

Köszöntöm a kedves érdeklődőt a honlapomon. Farkas Mónika társastánc-tanár és tánc-szakedző vagyok. Az életem a tánc körül forog. Minden szinten részt veszek a táncban: tanulóként és tánctanárként, táncosként és koreográfusként, versenyzőként és edzőként. Különböző okokból kezdünk el táncolni. Van, aki szeretne megtanulni táncolni, mert két ember közötti társas szórakozásra vágyik. Van, aki szalagavató bálra vagy esküvőre készül, gyorsan kell egy-két lépést megtanulnia. Van, aki egy jó társaságba szeretne kerülni, ahol kellemesen eltöltheti a szabadidejét. Van, aki fellépéseken a barátok, szülök, ismerősök, vagy akár közönség előtt szeretné megmutatni mit tud. Van, aki ismeri és elismeri a tánc sportbeli értékét, szeretne versenyezni és összemérni a tudását más táncosokkal.

Ködmön TSE

Ködmön TSE

A KÖDMÖN név 1978-ban született meg, a Középiskolás Diákok Művészeti Öntevékeny Körének rövidítése. Miskolc város kulturális életének egyik biztos pillére, egy olyan közösség, amely tánckedvelő fiatalokat igyekezett már 25 évvel ezelőtt is magához vonzani, bölcsőt teremtve a társastánc mufajának városunkba.

R'n'B Dance Team Debrecen Tánciskola

R'n'B Dance Team Debrecen Tánciskola

2007 őszén kezdtük meg önálló működésünket R'n'B Dance Tánciskola néven, Debrecenben, a Domb u. 1. szám 1. emeletén. Mint már említettük, palettánk igen színes, foglalkozunk hip-hop, jazztánc, showtánc, illetve klasszikus balett oktatással is. Valamint ezekből a táncstílusokból szalagavató táncok betanítását is vállaljuk. Célunk magabiztos, szinpadkész táncosok kinevelése, akik többféle stílust ismernek és művelnek. Emellett persze helyet kapnak a bulik, a kikapcsolódás, a nyári tánctáborok is, ahol levezetheted a felesleges feszültséget, új kapcsolatokat alakíthatsz ki, vagy egyszerűen csak jól érezheted magad. Folyamatos fellépési lehetőséget kínálunk például céges rendezvényeken, divatbemutatókon, szépségversenyeken, bálokon, iskolai rendezvényeken,versenyeken. Vannak kezdő és haladó csoportjaink, szinte minden korosztályban, 4-től 30 éves korig. A csoportok között átjárhatóság van, ha szorgalmas vagy és komolyan veszed a táncot, hamar felkerülhetsz a haladó csoportba, és innen már csak egy lépés a színpad!

Szatucsek Klára Táncstúdió - Szombathely

Szatucsek Klára Táncstúdió - Szombathely

Amatőr társastáncos eredmények: A szombathelyi Művelődési és Sportház versenyzőjeként: -.1971-72-73: Sonderklasse kategóriában magyar bajnok a standard és a latin-amerikai táncokban. - 1972: EB (La.) 8. hely VB (La.) 10. hely - 1971-1973: számos nemzetközi táncverseny döntős helyezettje Tanulmányok: Ausztria, Svájc, Anglia, Németország - 1978: Németország (Düsseldorf) A.D.T.V. táncpedagógus diploma Pedagógusi pályafutás Vas megyében: Magyarországon az elsők között indítottam: - 1980: Világtánc programot FELNŐTTEK részére - 1981-82: Szabadidős sportprogramként bronz, ezüst, arany szintű táncvizsgákat - 1983: AEROBIK tanfolyamot (400 fővel) - 1983: ROCK AND ROLL tanfolyamot 1983-1993 ROCK AND ROLL TÁNCKLUB (évente 350 fő) A versenyzők minden páros és formációs kategóriában magyar bajnokságot nyertek. AKROBATIKUS ROCK AND ROLL FORMÁCIÓ - 1988: Ki mit tud? - TV vetélkedőn II. hely - 1989: Világkupa 6. hely - 1990: EB 5. hely

Tuti menü