Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki tánciskolák képes leírás: Szauer - X treme [2. oldal]
részletek »

Vidéki tánciskolák: Szauer - X treme [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tanciskola.tlap.hu » Vidéki tánciskolák
Keresés
Találatok száma - 21 db
Szauer Zoltán. Táncoktatás - Pécs

Szauer Zoltán. Táncoktatás - Pécs

Szauer Zoltán,tánc,Táncoktatás, Pécs, Társastánc, Swing, Boogie Woogie,Salsa, Társastánc, sztepp ....

Tánciskola, társastánc, versenytánc oktatás

Tánciskola, társastánc, versenytánc oktatás

A Sway Sporttánc Egyesület 2002 szeptemberében nyitotta meg a tánciskola kapuját Veresegyházon a táncolni vágyó gyermekek és felnőttek részére, azzal a céllal, hogy megismertessük és megszerettessük a társastánc illetve a versenytánc, csodálatos világát, mindazokkal, akik kedvelik a zenét, a mozgást és a jó társaságot. Ez az a mozgásforma, amely minden korosztály számára biztosítja a kikapcsolódást és észrevétlen sportolási lehetőséget nyújt. Megmutatjuk az utat mindazok számára, akik szeretnék elsajátítani a mindennapi életben hasznosítható társasági táncokat, hogy felhőtlenül szórakozhassanak. Fő profilunk azonban a versenyezni vágyó gyermekek és fiatalok képzése, a versenytánc. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy a Sway Sporttánc Egyesület, jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő tánciskolája. Ma már több mint 200 fővel és rengeteg táncbajnok párossal büszkélkedhetünk. Várjuk gyermekek és felnőttek jelentkezését, akik szeretik a zenét, a mozgást, szeretnek versenyezni, és akik szívesen töltenék szabadidejüknek egy részét olyan testmozgással, amely jó hangulatú foglalkozásokon, tökéletes kikapcsolódást jelent. Hiszen Nekik Tánciskolánkban a helyük!

Viktória Táncoktatás Pécs

Viktória Táncoktatás Pécs

Koreográfiák készítése magánórai keretek között és csoportos társastánc oktatás standard- és latin-amerikai táncokból kezdő és haladó szinten. Magyar és Német nyelven is! - Esküvői táncoktatás - Versenytáncra való felkészítés - Csoportos oktatások - Táncpartner kereső szolgáltatás - Szalagavatók, koszorúcskák - Videó tananyag készítése A hobbi szintű vagy versenyszerű társastánc oktatáshoz keresse a Viktória Táncoktatást! Weboldalunkon megtalálható a Gyakori kérdések az esküvői táncokról.....

X-treme Hip-Hop - Szeged

X-treme Hip-Hop - Szeged

Általános ismertető Az X-TREME HIP-HOP tánciskola 1997. október 03.- án kezdte meg működését Szegeden. A tánciskola megalapítója: Kárpáti Bernadett, többszörös magyar bajnok, az 1999- es év hip-hop VILÁGBAJNOKA. NÍVÓ díjjal kitüntetett táncos és táncpedagógus. A Magyar Divat �és Sporttánc Szövetség SPORTTÁNCOK MESTERE kitüntető címmel jutalmazta már két alkalommal is.

Tuti menü